Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Van Loon Vlees

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Van Loon Vlees

Welkom bij Van Loon Vlees

Van Loon Group bestaat uit 9 ambitieuze vleesverwerkende bedrijven waaronder: Van Loon Vlees, Brandenburg, ENKCO, No Meat Today, Meat Friends, Best Star Meat, Best Meat Products en Verhey Vlees.

Professioneel, duurzaam en toonaangevend in vleesverwerking anno nu. Dat is Van Loon Vlees. Vanuit onze vestigingen in Son en in Eersel bedienen wij grote retailklanten actief in de Benelux. Onze high tech productielocatie in Son (opgeleverd in 2017) behoort tot de meest duurzame productielocaties ter wereld en daar zijn we trots op. 'Het kan altijd beter' is het credo dat bij ons past en dat we ook steeds weer waar willen maken. Onze klanten staan bij ons op één. We willen hen altijd het beste bieden.
Lijkt het jou wel wat aan de slag te gaan bij een succesvol, modern foodbedrijf waar volop kansen liggen? Dan nodigen wij je van harte uit bij ons te solliciteren. Ons bedrijf heeft een gezonde dosis ambitie en zoekt mensen met ambitie om onze groei mee uit te bouwen. De sfeer bij Van Loon Vlees is informeel en prettig. Wij zetten onze klanten maar ook onze medewerkers op één. Kijk gerust eens naar onze vacatures en reageer als er iets bij zit voor je!

Wil jij goed voorbereid zijn op je nieuwe taken en je graag blijven ontwikkelen?
Dat is geen probleem, want de opleidingen en trainingen van de Van Loon Campus helpen je verder. Zo vinden wij het belangrijk dat je veilig en prettig kunt werken bij ons. Je leert daarom bijvoorbeeld veel over onze producten en over hoe de verschillende machines in onze productielocaties werken. En als jij je graag verder wilt ontwikkelen binnen ons bedrijf? Dan biedt de Van Loon Campus diverse trainingen en opleidingen om je daarin te faciliteren. Succes!