Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij VanWestreenen BV

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over VanWestreenen BV

Meer informatie over Van Westreenen

Bedrijfsprofiel VanWestreenen

VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied’ is een onafhankelijk adviesbureau. We adviseren en begeleiden (agrarische) bedrijven en particulieren in het buitengebied op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw.

Steven van Westreenen richtte het bedrijf in 1993 op, met de visie om agrarische ondernemers te helpen bij hun bedrijfsontwikkeling. Vanuit zijn toenmalige werk voor de overheid, zag hij hoe de steeds toenemende milieuwetgeving voor grote problemen dreigde te zorgen bij ondernemers in de agrarische sector.

De ondernemers hadden iemand nodig die thuis is in de agrarische sector, maar ook de wetgeving door en door kent en de vaardigheden heeft om procedures tot een goed einde te brengen. Die drive, die kennis en vaardigheden vormen nog steeds de basis van ons adviesbureau.

Door de jaren heen is VanWestreenen adviseurs uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde. Kenmerkend voor onze organisatie zijn de platte organisatiestructuur en de drive van het team om binnen de kaders van wet- en regelgeving het maximale voor de klanten te bereiken.