Home Vacatures Voor werkgevers Contact
Cover foto

Welkom bij Vecozuivel B.V.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer informatie over Vecozuivel B.V.

Meer informatie over Vecozuivel B.V.

Werken bij VecoZuivel in Zeewolde is werken bij een vooraanstaande zuivelverwerker van Biologische en gangbare zuivelstromen. Van de aangevoerde melk, maken wij onder andere onze mooie biologische VecoZuivel producten.
Het begon allemaal in 1974, toen de familie Van Rouwendaal naar de idyllische Vicariënerf in Leusden verhuisden. In het begin verkochten de Van Rouwendaals melk nog op de traditionele manier; aan de kleine melkboeren en winkels uit de buurt. Toen Ruud van Rouwendaal uiteindelijk het melkvee bedrijf van zijn ouders overnam, begon hij langzaamaan te experimenteren met wat er allemaal mogelijk is met zuivel; een ontdekkingsreis op het gebied van ambacht en smaak.

Sinds 1 juni 2009 heeft VecoZuivel in Zeewolde haar nieuwe, moderne, energiezuinige zuivelfabriek in gebruik genomen. De fabriek werd mede ingericht en ontworpen door Jaco en Alexander, de zoons van Ruud van Rouwendaal. Met de realisatie van de nieuwe fabriek heeft VecoZuivel een grote stap gezet in de verdere professionalisering van de biologische zuivelbranche. In een wereld waar duurzaamheid centraal staat is VecoZuivel een trendsetter.
Bij VecoZuivel gaat biologisch en duurzaam hand in hand met de nieuwste technische ontwikkelingen. De koeien zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen en grazen op natuurlijk onderhouden weidegronden. De VecoZuivel boeren innoveren op het gebied van duurzaamheid, bio-based produceren en milieuvriendelijk ondernemen. Maar ook onze moderne productielocatie in Zeewolde onderscheidt zich door hoogstaande milieuvriendelijke techniek.