Home Vacatures Voor werkgevers Contact

Pluimvee vacatures

Pluimvee vacatures voor vakmensen in de pluimveehouderij en pluimveesector. Wij bieden vacatures in de pluimveesector aan in de toeleverende industrie, pluimveeverwerking en de bouw van pluimveestallen. Bij Food & Agri Vacatures vind je alle relevante vacatures voor de korte- en lange termijn in heel Nederland.

Wij bieden vacatures aan op mbo-, hbo- en universitair niveau en zijn voor onze vacatures vaak op zoek naar gedreven werkzoekenden met affiniteit met de industrie. Op onze website vind je altijd een passende vacature op niveau. We vormen al jarenlang een belangrijke schakel in de pluimveehouderij als schakel tussen werkzoekenden en werkgevers.

Doordat wij al 10 jaar werkzaam zijn in de sector in de leg- en vleeskuikenindustrie. Werken in de pluimvee industrie is erg veelzijdig. Kijk eens rond tussen de pluimvee vacatures om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.

Vacatures in de pluimveehouderij

Bij Food & Agri Vacatures zijn wij regelmatig op zoek naar passende kandidaten voor de volgende functies:

  • In de toeleverende industrie
  • Pluimvee verwerking
  • Stallenbouw pluimvee

Het meest actuele aanbod vacatures vind je altijd op onze website. Wil je direct op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toegevoegde vacatures.

Als werkgever is het mogelijk om via de website van Food & Agri Vacatures op zoek te gaan naar geschikt personeel voor jouw bedrijf. Zo zoeken wij de voor jou meest geschikte kandidaat voor de lange- en korte termijn.

Altijd een geschikte vacature in de pluimveesector

Bij Food & Agri Vacatures vind je altijd een geschikte vacature in de industrie. Naast vacatures in de pluimveesector bieden wij ook verschillende melkvee vacatures aan.

Dus ben je op zoek naar een geschikte vacature? Bij Food & Agri Vacatures vind je altijd het actueelste aanbod pluimvee vacatures.

14 vacatures gevonden

Regio

Branche

Beroepen

Maak een e-mail alert aan

Automatisch voor jou interessante vacatures in je inbox!

Uit welke branches wil je vacatures ontvangen?